NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dilluns, 18 de juliol del 2011

XIV TRAVESSA S' EIXUGADOR-AIGUAFREDA

17 de juliol 2011
El diumenge ha despertat entre sol i núvols, la majoria de l' equip s' enfronten a la segona travessa d' estiu: S' AIXUGADOR-AIGUAFREDA, un altre repte personal i el desig de superació personal. 

Poc a poc els participants van arribant a l' indret idíl·lic d’ Aiguafreda. Entre les 8.45 i 9.00 hores comencen les inscripcions, a primer cop d' ull entre uns 250-300 participants, els quals volen gaudir de nedar en les aigües blau-verdoses i transparents d' aquest paratge excepcional de la Costa Brava.


Al voltant de les 9.30 hores la organització va portant els participants en barquetes i zodiacs cap a la sortida a s’ aixugador, mentres els núvols fan la seva aparició i el paisatge comença a pintar-se en tons grissos, les onades es desperten,  un pot adivinar que la la travessia  serà un pél moguda. 

Poc a poc el punt de sortida es va omplint de participants, les barquetes van  amunt i avall, finalment arriben els últims participants. Davant nostre 1.000 metres per arribar a la meta, tothom va pensant per on sortir, tenint en compte, les dues roques que hi ha: una s' identifica visualment i l' altra submergida. Els aspirants per arribar en els primers llocs de la classificació es van col·locant estratègicament i amb criteri, s' estudien i són coneixedors de les aptituds dels seus rivals. Els participants tenen l' adrenalina al màxim, estan espitosos, falta poc per la sortida... un toc de xiulet i seguidament tot una remor i crits, a l' aigua !!, els primers surten en celeritat per encapçalar la travessia, tot darrera els altres participants.

En el primer tram, després de la dificultat de la sortida, l' estat del mar es tranquil, a la nostra esquerra Sa Tuna i a mesura que avancem anem deixant endarrera les barquetes fins arribar a la zodíac gris on al seu costat hi ha la boia vermella, ens fa coneixedors de fer un petit gir de pocs graus en sentit cap a l' esquerra. Iniciem el segon tram d'uns 300 mts amb més dificultat, doncs, ens trobem en una zona no protegida i a mar obert, amb onades que dificulten la progressió del bracejar, sacsejades, distorsió de la posició horitzontal del cos , entre onada i onada, aixequem el cap visualitzant al fons Aiguafreda, els 400 mts finals la mar és plana i de bon nedar. Un cop a l' arribada la samarreta, l' entrepà i la beguda.


El premi de la satisfacció: d' un repte aconseguit



d' un somriure



la felicitat de la feina ben feta de tota la família




finalment el premi per en Dani




Felicitats campions !!!

Imatges i classificació de la travesa a: http://www.begur.cat/web/cat/video.php?not=242





1 comentari:

  1. Felicitats cada vegada som mes masters a les travesees¡,,, jo espero poder retrobar-me amb tota la colla masters a les medes!!! Salut ipiscines

    ResponElimina