NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dissabte, 10 de setembre del 2011

XIV TRAVESSA PLATJA ARO-PORT D' ARO

Aquest dissabte s’ ha fet  la XIV edició de la travessa Popular Platja d’ Aro-Port d’ Aro,  d’ una distància de 1000 mts, en un horari poc freqüent per aquest tipus de proves a les 17.00 hores i probablement aquest fet ha minvat la participació a la travessa.  Cal agrair l’ esforç de l’ Ajuntament de Platja d’ Aro per l’ organització de la travessa que la temporada anterior no es va fer.
La travessa s’ inicia a les 16.00 hores a la taula de l’ organització a la Pineda de Port d’Aro, mentre esperaven torn per recollir xip i acreditació, pel nostre costat passaven corre’ns els participants a l’ Aquatló, entre ells el nostre company dels truchus David Rodríguez. A les 16.30  els participants inicien un passeig des de Club Nàutic de Port d’ Aro fins a la sortida al costat del rec de windsurf i davant d’ un hotel que no recordo el seu nom.  Mentre anàvem caminant  plegats ens preguntaven com seria el recorregut i cadascú explicava la seva,  però, sense tenir res clar, l’ únic que tots confirmaven és el vent de Garbí que bufava i que hauríem de lluitar contra ell per avançar durant tot el recorregut, doncs, ens venia de cares.  

L' estat del mar durant la travessa
L’ organització explica el recorregut que finalment serà en forma d’ U amb uns primers 200 mts fins a una boia en direcció des de la platja a l’ horitzó, llavors gir a la dreta i després tot recta paral·lel a la platja gran fins a trobar la boia vermella i l’ embarcació de vela llatina que haurem de deixar a la nostra dreta per encarar la recta final de 200 mts fins l’ arribada.  

Com sempre els participants que volen lluitar per la general col·locats davant del grup a la sorra de la platja, comença el compte endarrere 9..7..5.3,2,1 i a nedar, en Quim i David es llencen els primers seguit de quatre participants més encapçalen la cursa,  giren els primers a la boia, els altres anem fent,  coneixedors que la nostra lluita serà amb les onades. Un cop els participants giraven la primera boia, comencen uns 700 mts aproximadament on els participants patien les onades del bufet del Garbí,  els que respiraven pel costat esquerra rebien l’ impacte de les onades, braçades irregulars, costava avançar i perdies sovint la posició horitzontal. A l' arribada més d' un marejat per l' acció de les onades.

Arribada. Jordi Font aixecant el cap per la foto
Prova de la resistència de l’ avançament dels nedadors durant la travessa es comprova en els registres obtinguts en els 1.000 metres.     
Com en la majoria de les travesses de la temporada classificació general encapçalada per en Quim i seguit d’ en David Presas. Les premiacions de la travessa han estat nombroses pels nostres màsters:  llocs d’ honor dels M40  propietat Quim-David,  només existeix variació en el tercer lloc, el mateix passa en el primer lloc dels M50 on el titular és Jordi Font,  en tercer lloc  Jordi Bardagi; M60 en Rafa Garcia (2); M70  Paco Rivas, Narcís Fusté i Pere Pujol.  

M70: Paco Rivas, Narcís Fusté i Pere Pujol
En categoria femenina: Laura Bertran M30; Carme Garriga; Nandi Arroyo i Marta Araus M40; M60 Yorba Kunz (2).

Marta, Carme i Laura el somriure ho diu tot !!!
Tots contents, per passar una estona en bona companyia, fent esport i el premi a un merescut esforç.

Nedadors gironins: truchus i GeieG
Ara CAMPIONS el proper repte DIUMENGE 18 SETEMBRE: TRAVESSA A L’ ESTANY DE BANYOLES (2.200 mts).
Resultats:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada