NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

divendres, 8 de juliol del 2011

XIII TRAVESSIA TOSSA MAR

El passat diumenge 3 de juliol una majoria d' integrants de l' equip Màster varem anar a nedar la XIII Travessia de Tossa de Mar.

A partir de les 9.00 hores el grup anava arribant a la sortida de la travessa on l' organització tenia colocada la taula per les inscripcions,  un darrera l' altra varen passar perqué ens pitessin el dorsal en el braç amb retolador permanent. Mentrestant amb la mirada feiem el recorregut dels 600 mts des de la Platja de la Mar Menuda fins a l' arribada al mig de la Platja de Tossa, s' aixecava el dia i la mar estava tranquila, tots feiem comentaris i resposta per algun que altra interrogant sobre el recorregut. Uns 200 participants esperaven el moment d' iniciar la travessa,   puntualment apareix la barca de l' organització i el responsble fa una breu explicació de la ruta a seguir,  a les 10.00h el tret de sortida. 

En primera de linia de sortida ben situats: Dani, Pep, Jordi F, Jordi B i Ricard, els primers 200 mts els capdavanters volen ocupar les millors posicions, cops i empentes, dins els parametres normals d' una sortida pels que van a guanyar, la resta fent xino-xano, primer objectiu arribar fins a la barqueta groga on es gira a la dreta per encarar la platja, el recorregut té forma de L. En el primer tram la única difultat és l' oratge que et desplaça de costat i interrumpeix el ritme normal de braçada, al girar quan s' arriba a la barqueta, ja és una altra cosa, l' aigua t' empenta suament cap a l' arribada.

Tot va anar molt bé pel grup amb la satisfacció d' haver fet la travessia, cadascú amb el seu objectiu particular, al final tots varen tenir premi: l' entrepà, la beguda i el més important un somriure d' orella a orella.

Travessia: poca dificultat
Distància: 600 mts


                                          Sortida de la travessa



En Dani en plena acció arribant en la 9 posició.


Participants equip : Dani, Pep, Jordi F, Jordi B, Ricard, LLuís, Cris, Roger, Isaac, Marina, Edu, Raquel, Albert, Carme, Clara, Miquel, Toni, Narcís.

Podeu trobar la classificació al següent enllaç: www.tvtossa.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada