NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dilluns, 22 d’agost del 2011

38ª TRAVESSIA NEDANT A ST FELIU

Aquest any com a novetat recollim dorsals i samarreta,  Prou lluïda !!! (com es veu a les fotos) a la zona del costat  antiga discoteca de Palm beach.  Ja son les 9 del mati i el sol pica de valent, mica en mica van arribant els nedadors a la zona de sortida de Cala Jonca (darrera el Club Nàutic). Bona representació dels Màsters GEIEG .Hi vam ser presents en Jaume, Narcís C, l’Albert , la Carme, la Laura ,Ferran i Pep. També entre nosaltres els truchus Quim Bofill (semi lesionat)  i en David Presas.
Laura,Pep,Carme,Mar,Nora,Albert i Ferran

Pep, David, Quim,Laura, Ferran, Jaume i Narcís

Travessia que es surt des de l'aigua , AIXÒ fa pensar que serà una sortida tranquil.la, però, sempre hi ha el grup competitiu que busca les millors posicions. Sortida falsa per uns 50 nedadors que surten fletxats degut a l’estrès abans del xiulet inicial de l' àrbitre,  aquest els fa tornar enrere. Ja us podeu imaginar qui hi havia en aquest grup!!!!
Donen la segona  sortida i som-hi, hem d'anar a trobar l'espigó i deixar-lo a la dreta i finalment encarar la platja gran de Sant Feliu tot fent uns 250m en línea recte.
Crec que vam disfrutar-la tots, pels comentaris una mica de marejol complicat al passar prop de l'espigó. Destacar el bon ambient entre tots i que fa que ja no ens sorprengui trobar cares conegudes dels  màsters GEIEG a cada travessa. A l'arribada un bon tall de síndria fresquet que ens va fer recuperar forces ràpidament. Fotos de rigor i cap a casa. A falta de classificacions definitives bones posicions de TOTS ELS MÀSTERS.
1a i 2a posicio de la seva categoria: Narcís Mas i Jaume Sàbria

2a posició de la Carme categoria M40
Ens veiem a l'Escala !!!
Pep Inglada

Texte i fotos: Pep Inglada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada