NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

diumenge, 21 d’agost del 2011

TRAVESSA NEDANT GARBET-COLERA

Avui es feien dues travesses a la província de Girona, la de St. Feliu i aquesta, en totes dues una bona representació dels màsters gironins i en bons resultats.
La primera més competitiva amb una distància de 1.110 mts on teníem ben colocats i a punt els top-team: Quim, David, Pep i Jaume. A Colera més d’ anar fent, doncs,  eren 3.000 mts i els homes forts de la natació màster: Jordi Sala,  Dani Ribas i  Jordi Font.
Però, començarem amb aquesta imatge:

En Miquel finalitzant la travessa

la del nostre estimat Miquel un autèntic campió, un home content, feliç, i poseu-hi tots els superlatius que conegueu.  El noi ha aconseguint fer els 3.000 mts sense deixar de nedar crol i amb un temps aproximat de 59 minuts,  a més ens ha deixat acollonits a tot el grup que esperaven la seva arribada, el crack s’ ha marcat  un esprint de 200 mts  avançant 3 nedadors, per un instant en patit per ell, ja que per poc s’ estavella contra una boia de senyalització, però, demostrant grans reflexes i amb una bona maniobra l’ ha superat amb escreix. Les seves primeres paraules han estat: no m’ he cansant...potser era l’ emoció de l’ instant, però, creieu-me ha arribat sencer i en ganes de broma.
Després d’ aquest petit homenatge en Miquel,  anem per feina, a les 8.30 hores els participants hem arribat a la platja de Colera per recollir les credencials i després hem fet el cafè, tallat etc, i xerrat una mica per esperar embarcar-nos a les 9.30 hores amb destí a la platja de Garbet. 

Preparats per embarcar-nos

 Per sort nostra no bufava gens de tramuntana, durant la petita passejada en pogut observar l’ itinerari de la travessa,  els penya segats tant característics modelats per l’ efecte d’ aquest vent i que són,  hi ha estat font d’ inspiració dels artistes, també veiem l’ aigua molt clara i neta sense contaminació en la qual en breus moments tindríem el plaer de nedar, el seu estat era de calma i tot feia preveure una bona travessa.

Sortida dels participants amb les barques cap a Garbet
Al arribar a uns 200 mts de la platja de Colera saltem de la barca i comprovem que l’ aigua estava un xic freda al voltant d’ uns 23 º aproximadament, anem escalfant cap a la platja per esperar la senyal de sortida. Abans d' aquesta l’ organització fan la presentació del dorsal nº 1,  el figuerenc Héctor Ruiz el mundialista i especialista en aigües obertes, aquest dofí de l’ Empordà encapçalarà la nedada i tota la resta tindrem l’ oportunitat de compartir braçades amb ell. Amb 15 minuts de retard comencem la travessa en tranquil·litat, aquest cop a diferència de la majoria de travesses la sortida ha estat light: sense cops, empentes i  els nedadors s’ ho prenen en calma,  ells mateixos fan una tria natural fent grupets per velocitat,  al davant acompanyant al dofí de l’ Empordà tenim col·locat en Jordi Sala ( 6é de la classificació) i el “truchu” Dani Ribas (10é), en un segon grup en Jordi Font, Jordi Bardagi, Ricard, Jordi Pares i un servidor, darrera nostra hi ha un xic de distancia en Rafa i el crack del dia en Miquel. El primer objectiu arribar a l’ illot i les roques que eren els primers 1.500 mts, mentre anaven cap aquesta direcció, que passen ràpidament per les imatges submarines degut a la diversitat del fons marí: alguers i comunitats de peixos, puc observar la silueta dels sargs, les oblades i salpes, a mesura que anem arribant al primer objectiu el fons és més lluny , s’ enfosqueix i deixem de veure roques submergides, arribem sencers i fem un gir a l’ esquerra, sempre en paral·lel en els penya segats, en  Jordi Font en el gir fa un canvi de ritme i es despenja  de la resta, al cap d’ un moment un servidor fa un canvi de ritme i els altres hem segueixen mantenint aquest fins a poca distància de l’ espigo on  baixo el ritme i els tres companys apreten per disputar l’ esprintada final. Un cop hem arribat la majoria, comentem les incidències i observem l’ arribada de la resta de participants i estem encuriosits, pendents de l’ instant que apareixia en Miquel, cal dir, que estava molt nerviós al principi i durant el passeig en barca,  ja us he explicat  el pletòric final del figura.

L' esprintada d' en Miquel (primer terme)  a l 'arribada 
 Com és habitual ens fem la foto de família aquest com amb la Carme ja que sempre esta a punt per ajudar-nos fora de l’ aigua pel que calgui, tots tenim la curiositat de si sap nedar, alguna estona o provarem... es broma Carme, ja ho saps com som,  entre somriures, anècdotes etc... tots satisfets per una molt bona nedada en un indret amb un fons espectacular.

Foto de família al final de la travessa i tots a fer el vermut

Classificacions: http://www.diversport.es/travessa_colera_39.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada