NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dimarts, 30 d’agost del 2011

58ena TRAVESSIA TUSSOLS-BASILS

Aquest  últim diumenge d’ agost,  com es tradicional  i donant el tret de sortida a les Festes del Tura,    s’ ha disputat la 58ena.  edició de la travessa de natació organitzada pel CN Olot la Tussols-Basils que té la característica d’ ésser la única de la provincia que la nedada es duu a terme en un riu,  el Fluvià, els màsters gironins no varen fallar i  varen estar representats pels dos top-team “els truchus”:  Quim Bofill i David Rodriguez.

El duet fantàstic: David i Quim

 El CN Olot organitza dues travesses:  una matinal de 800 mts que la sortida és per categories i l’ altra al migdia de 1.600 mts de sortida única,  els dos protagonistes  que estan fisicament molt forts i amb  l’ energia que desprenent,  varen acreditar-se  a les dues distàncies.        

La temperatura de l’ aigua del Fluvià com es habitual  força freda, segons l’ organització 18 graus, aquest factor es nota molt en el moment de la sortida ja que costa de respirar bé i la musculatura es contrau .   Ens coloquem a primera linea de sortida  amb el to de xiulet sortim a tota metxa, ens situem en el grup capdavanter  amb en Jordi Jou i el triatleta professional Fco Pontano,  a l’ arribada el primer lloc és per J. Jou (9’00), segon Fco Pontano (9’06) , tercer Quim (9’07) i quart en  David (9’17). Molt bona actuació dels truchus que ara toca descansar i agafar forçes per la segona nedada els 1.600 mts (hem de tenir en compte que tots dos el dia anterior varen fer la Travessia de l’ Escala 2.200 mts)

L’ organització crida als participants per la travessa llarga i som-hi company !!, xiulet de sortida  tornem a colocar-nos en el grup capdavanter,  el ritme dels competidors és alt, tot i això, els dos truchus aguantem els diferents canvis de ritme dels nedadors del grup, en els metres finals en David es despenja una mica de nosaltres que lluitavem per la victòria,  finalment arribo cinqué  18’38” i en David seté 20’44” de la classificació general.

Les dues travessies han estat en molt bon ambient, un magnífic dia i a part hem tingut el plaer de nedar  les dues travessies al costat del MEGACRACK  Marcel Zamora, bon amic d'en David. 

 Quim Bofill

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada