NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

diumenge, 14 d’agost del 2011

CRONICA DE LA 69 TRAVESSA A BLANES

Diumenge 14 d' agost 2011

Com podeu observar és impossible trobar alguna travessa aquest estiu 2011 a la provincia on no apareixem els màsters del GeieG o bé els Truchus, en definitiva una bona representació del col.lectiu de nedadors màsters de la provincia,  FORMIDABLE !!!!

N' hi ha que són com les natilles que no descansen i repeteixen com els Jordi's que estan a tot arreu Blanes i Roses. Un com diu en Dani el dels tiempassos i l' altre un xic més tranquil, però, un duet magnífic.

Bé, deixem d' enrotllar-nos i aqui teniu la crònica de la Carme,  així els adeptes a nedagirona no perden el fil de les actuacions protagonitzades pels gironins a les travesses, sense la vostra ajuda i col.laboració, aquest espai blogger o de comunicació interactiva no seria el mateix, moltissimes gràcies !!!! 

Aqui la teniu....

Avui dia 14 d' agost s’ha celebrat la 69 travessa des la platja de Sa Palomera fins al port de Blanes de 850 metres aprox. El dia ha començat gris però uns quants masters hem matinat disposats a nedar una estoneta i gaudir d´una altra travessa.

Vista de l' espai aquatic on es fa la travessa

Una vegada fetes les incripcions i acreditacions de rigor hem buscat quins companys hi havia.

Carme, Mar, Albert, Nora, Jordi F i Jordi B
A  la primera linia de sortida, en Jordi Bardagí i en Jordi Font ja havien escalfat i provat  la temperatura de l´aigua, que per cert, era una mica freda. L’Albert,  la Carme i les nenes, Mar i Nora, hem començat a inspeccionar el terreny i a preguntar que s´havia de fer.   De cop i volta, abans d’escoltar la resposta, sense ulleres i d’esquenes a l’aigua, hem sentit una botzina que indicava la sortida. De cop, tothom s’ha precipitat a l’aigua. Ep ! correm !, les ulleres! a nedar s’ha dit!
Després  de les acumulacions de sempre a la sortida, la gent s’ha anat espaiant, agafant el ritme  i s´ha pogut nedar bé, amb compayia d’alguna medusa, no se ben bé si real o era per que cundís el pànic.
La travessa tenia dues parts: una es nedava paral.lelament a la platja i la part final a dins el port on l’aigua ja no era gens transparent , però això a nosaltres tant ens fa.
A l’arribada l’alcalde de Blanes ens ha obsequiat amb una aigua, la medalla i una coca boníssima  a la cofradia de pescadors.
Els poquets que erem ens hem fet la foto pel blog i ja hem començat a parlar de les properes fites.
Aquest any i com ja es habitual en totes les travesses, s’ha batut record de participants. L’any passat van nedar 180 persones i aquest hem sigut 300 quan l’organització comptava amb uns 225.
Com veieu cada vegada som més els aficionats a  les nedades.
Fins la propera  companys!!

Crònica i fotos: Carme i Albert





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada