NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

diumenge, 14 d’agost del 2011

CRONICA DELS TRUCHUS TRAVESSIA SITGES

El nostre col.lega en Dani que feia uns dies de vacances ens ha fet arribar la crònica de la travessa dels truchus a Sitges podeu passar una bona estona amb la seva lectura i el genial humor del nostre company: 

Sortint de Girona ja preveiem que seria una travessia diferent,a mesura que ens acostem a Barcelona la cosa es va enfosquint. VAYA TIEMPASUUU QUE ENS ESPERA!!!!
En el cotxe anem en Quim Bofill, David Presas i jo en Dani Ribas. Allà ens espera en Pep Inglada.  Alguns amb poques ganes ja que es temia el que patiríem i amb un xic de retràs degut a que en Quim va desmuntar la tenda de campanya de bon matí .Enfilem cap a Sitges amb els taps del 14mm.
Un cop allà es confirma el que es veia a venir. Molt mala mar, rosant el temporal i a més també plovinejar. Cullons que patirem avui!!!!

Els 4 valents: Dani,Pep, Quim i David
Recollit el xip,tallat i cagadeta de rigor ens dirigim cap a la sortida mentre el mar s'encabrita encara més i més i la pluja tornava a fer acte de presencia. Comencen a sortir el comentaris i els dubtes de:això no es suspendrà???,no vols dir que l'haurien de anular???...mentre a dins l'aigua es veien els nens i nenes de categories inferiors seguits molt a prop pels caiacs de l'organització lluitant de valent per arribar i acabar la seva cursa. Veien allò ja vam sortir de dubtes  i vam veure que nosaltres si o si també nedaríem. Els taps del 14 serà difícil que entrin....
Un cop a la sortida (uns 370 participants) ja ens oblidem de la mala mar per uns moments per situar-nos en una bona posició ja que encara que per alguns de nosaltres acabar-la serà un èxit per les inclemències meteorològiques ,el fet de sortir entre dos espigons la cosa no era molt còmoda i calia estudiar-ho bé mentre ens anaven informant que el circuit era un mig rectangle ,sortirem a uns docents metres entre dos espigons fins a una boia de color vermell i giraríem a l’esquerra  i tenim que seguir tot recte seguin les boies grogues en línea recte i en direcció cap a l’Església que es trobava quasi al final del passeig marítim de Sitges allà tornaríem a girar cap a l’esquerra un altre cop entre dues boies de color rosa  i encararíem tot recte uns dos cents metres més fins l’arribada i així completaríem els 2.200mtres.

Sortida encapçalada pels truchus

Un cop informats i separats els homes de les dones,doncs elles sortirien 5 minuts més tard,donen la sortida. Un caos, trepitjades, cops fins arribar a la primer boia. En Quim i en David com bons veterans es van situar a l’esquerra de tot en la sortida per poder agafar la boia el més oberts possible,corrien el risc de passar molt a prop del  l’espigo de la dreta però la tàctica els va sortir bé i de seguida es van posar al grup capdavanter .En Pep i jo vam optar per sortir més cap al mig i amb més tranquil·litat. Tranquil·litat poca però un cop fet el primer viratge la cosa es va anar allargant i tot el fort onatge vam poder agafar el nostre ritme que no era tranquil ni molt menys.
Durant el transcurs de dura travessia,en Quim que està en plena forma es comença a destacar en el grup del deu primers i en David un xic més enrere. En Pep i jo sincerament no sabem quants en portem davant i menys darrera ,ens limitem a donar-ho tot per arribar ja que la cosa com més cansats més dura es posa i el que volem és arribar si o si.
Finalment  el primer d’arribar, en 9ena posició i amb un temps de 36’i 45”és en Quim Bofill,el segon  és en David Presas en 14ena posició i amb un temps de 37’i 58” , més tard amb un a bona diferencia però en 25ena posició en Dani Ribas (un servidor) amb un temps de 43’i 25”després entra en Pep en 46ena posició amb un temps de 46’ i 24”.

Exhausts ,però molt contents un cop tots arribats anem a dutxar-nos sota l’atenta mirada d’alguns banyistes amb un cossos molt ben definits i amb uns banyadors ajustats de colors molt vistosos. Esperem l’entrega de trofeus  tot i en aquell moment no sabem les classificacions,fent els nostres recontes de posicions ,deduïm que en Quim i en David tenen premi. No en la General però si en Categoria M-40.


Quim i David amb els premis

En Dani amb el premi al seu esforç

La satisfacció va ser doble ja que no només en Quim com a 1era M-40 i en David com a 2on M-40 van recollir trofeu sinó també en Pep per quedar 10è M-40 (en alguna categoria donaven al 10 primers) i un servidor  vaig recollir premi com a 5è M-30.En realitat vaig ser 7è M-30 però el 1er classificat de la general era M-30 i ja no optativa en el trofeu de categoria i l’eliminació d’un participant per saltar-se una de les boies de l’arribada vaig pujar de 7è a 5è classificat.

Super emocionats ,molt satisfets per haver acabat una altre travessia que alguns no l’havíem fet mai a més amb una mala mar de collons. També  per marxar tots amb un bon record d’aquesta travessia. Tots amb un trofeu. Sembla una cosa insignificant però  fa molta il·lusió,de veritat!!!!crec que és una bona recompensa a l’esforç i a tot al temps que dediquem a aquest esport que tant ens omple.

Fins la propera.
Dani.


Resultats : http://www.cnsitges.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada