NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dimarts, 9 d’agost del 2011

TRAVESSA NEDANT GARBET A COLERA

El proper 21 d’ agost es celebra la  Travessa nedant de Garbet a Colera, amb sortida 10h a Garbet, normalment traslladen els participants en barques,  la distància potser de 700 o 3.000 mts,   inscripcions obertes preu: 8€,  també es poden fer el mateix dia de la travessa fins a les 9.00h preu:  10€. 
Informació: http://www.diversport.es/travessa_colera_39.html

Traslladaran els participants en barca des de Colera a Garbet, no hi ha servei de guardarropia, però, si guardaran les claus del vehicle. Al finalitzar la travessa amb l' obsequui hi trobareu fruita i beguda.

colera@diversport.es

Travessa molt interessant i agraïda. Durant l' esforç dels 3.000 mts, el nedador braçada a braçada descobreix i viu uns moments únics des de la visió de les seves ulleres ja que pot contemplar unes imatges subaquatiques úniques i molt interessants.   
Dificultat:  són 3.000 mts,  es necessita bona preparació física, la dificultat és alta en cas de tramontana que perjudicarà el bon estat del mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada