NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

diumenge, 28 d’agost del 2011

EN PEP PARTICIPA A LA 17 TRAVESSA PORT DE COMARRUGA (BAIX PENEDÈS)

El nostre company en Pep,  ens va comentar el dissabte a l' Escala que l' endemà faria la Travessa de Comarruga, quin crak, companys,  aquí teniu la seva engrescadora crònica. De ben segur que l' estiu vinent no nedaràs sol. 


En Pep el nostre top-team

Travessa inscrita al Circuit Català de Travesses Aigües Obertes. Són 2000 mts des de la Platja del Fracàs fins al Port de Comarruga.  Circuït en forma de L.

Recollida de xips al port i trasllat amb trenet dels nedadors aproximadament  170 nedadors. Trobo a faltar els companys dels màsters:  GEIEG i els Truchus.

L’ organització no és molt bona, el retard en l’entrega dels xips fa que la sortida sigui una hora mes tard del previst, això, té com a conseqüència que la mar en calma de primera hora del matí es converteixi en marejol a l'hora de la sortida de la travessa.

Hem trobo un màster de CN Vilafranca, experimentat en  la modalitat d’ aigües obertes en Fèlix Hill, però, tot i la seva acreditada experiència en l’ escalfament previ a la sortida perd les ulleres, malgrat tot,  decideix fer aquesta sense ulleres.

Platja de Comarruga
 
Sortida des de l'aigua i a tot gas, agafo un bon ritme,  bones sensacions fins  l'arribada,   entro amb un grup que tots espritem fins al final. Molt  content per haver fet una travessa on tinc grans records per haver passat molts estius de menut amb els pares, possiblement l’any vinent hi tornaré. La meva classificació 37é de la general i segon de M40 d’ un total de 177 nedadors.

El crack d’ en Fèlix Hill,  21è de la general i  quarta posició M30. 


Els dos protagonistes: Félix Hill i Pep


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada