NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dissabte, 27 d’agost del 2011

III TRAVESSA DE L' ESCALA

Aquest dissabte 27 d’agost la nostra colla ens haviem llevat amb l’ objectiu de nedar la 3a. edició de la Travessa de l' Escala, punt de trobada el país de l’ anxova, concretament la Platja de les Barques a les 08.30 AM per acreditació i recollida de xip.


Platja de les barques 8.30h AM

El grup de màsters gironins va ser del més nombrós de l’ estiu i amb representació en les dues distàncies la dels 2.200 mts  i els 600 mts. L' organització preveu 300 participant en la primera i uns 100 a la segona.  Cal destacar la incorporació en el grup d’ en Jordi Araus veterà i pioner de la natació gironina i membre de la penya piscina.


Participants esperant embarcar

Tothom estava preocupat per les prediccions i el fet que els homes del temps el dia anterior varen endevinar els xàfecs, ruixats i tempestes curtes però molt intenses, la predicció per la nit i el matí de dissabte era tramuntana.  Només arribar la majoria de participants miraven l’ estat del mar, per sort, estava tranquil, tot i que, encara hi havia una mica de mar de fons.

Estat del mar al fons la roca del cargol 

A les 10.15 hores els participants embarquem en els dos vaixells de l’ organització per anar cap a la sortida a Riells, mentre fem el trajecte observen l’ itinerari de la travessia i de cop un dels participants alerta l’ observació de meduses i es sent una remor i renecs, però, no passa res, ho superarem, arribem a uns 300 mts de la sortida i saltem a l’ aigua, i així fem un petit escalfament.


Embarcament a la platja de les barques dels participants


Els participants direcció a Riells

Tots a punt per la sortida, aquest cop des de fora l’ aigua i quan l’ organització va fer sonar la senyal, els participants varen començar a córrer uns 50 mts aproximadament degut a la poca profunditat de la platja i llavors a nedar s’ es dit, l’ objectiu la primera boia vermella per després enfilar el camí paral·lel al passeig, era important la respiració pel costat esquerra per evitar les onades que venien del costat contrari, a més,  cada vegada que respiraves podies seguir amb la mirada el passeig on veies les siluetes de la gent que tot passejant seguien encuriosits la travessia.  La visió del fons era nul·la, tonalitats ocres, en zones més fondes tons verdosos. 


Instantànea dels participants en plena cursa
 Cal dir que tot i la bona senyalització de les boies vermelles per l’ organització més d’ un participant retallava metres o sinó pregunteu a l’ Edu el segon classificat de la general que feia el de davant, però, bé si ho permeten, ho veuen i no prenen mesures, no hi podem fer res amic meu, n’ hi ha que neixen amb estrella !!!!. La part més dificultosa pels nedadors era a la sortida de la punta (on hi ha la marisqueria) fins a donar la volta a la roca del cargol, un cop giraves a la dreta ja quedaven uns 300 mts per l’ arribada. L’ únic problema de l’ últim tram quan s' aixecava el cap per situar l' arribada té enlluernaves pel sol i dificultava adreçar correctament la direcció a l' arribada i et guiaves pels nedadors de davant. Els resultats per la colla varen ser excel·lents, l’ Edu segon de la general i primer AbsM, en Carles Puig cinquè i tercer AbsM , en Quimet el màster gironí M40 més en forma i capdavanter en quasi totes les travessies que ha fet (la majoria) cinquè general i segon M40, David tercer M40, David Rodríguez segon M30 i al darrera els top ten Dani Ribas i Pep Inglada, en categoria femenina l’ Eli Arribas segona de M30, i els més veterans en Jordi Font “tiempasso” i Ricard segon i tercer M50, en Jaume Sabria segon M60, la resta varen millorar els nostres registres personals i contents per la nostra participació i el bon estat de forma.


Arribada dels participants
En la travessia de 600 metres varen tenir representació dels Folch i l’ anècdota de la família Araus la participació de l’ avi, la filla i el net, varen quedar últims, però, arribaren els tres plegats, no podia ser d’ altra manera, demostrant als assistents que per nedar no hi ha fronteres i que l’ edat no és excusa.

Sortida de la travessa popular 600  mts


També podem estar molt contents pel fet que el GeieG en aquesta travessa tingues la representació del nedador més veterà, no podia ser ningú més que el nostre crack: Rafa Garcia, del més petit Toni Araus i la més petita Ivette Folch, tot uns campions !!!  



El tres campions: Rafa,Toni i Ivet

Foto d' equip III Travessa L' Escala

Ei nois que faltava en  Miquel i ens l' haviem deixat, uff !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada