NATACIO MASTER a GIRONA

La meva foto
GIRONA, Spain
Som un grup d' amics aficionats a la natació, amb l' objectiu de fer esport, amistat i passar-ho bé. Si vols formar part del nostre equip, anima't: nedagirona@gmail.com

Pàgines

dissabte, 6 d’agost del 2011

II TRAVESSA DE NATACIO PORT DE LA SELVA

6 d’ agost 2011

2a.Travessa de Natació del Port de la Selva


          Per la majoria dels màsters gironins que setmana darrera setmana anem seguim l’ itinerari  de travesses que s’ organitzen a la província era una nova experiència, doncs, la majoria no varem fer la primera edició, per tant, un nou repte per tots i podem qualificar d’ excel·lents els resultats: 1er general i 1er M40:  Quim Bofill;  3er general i 2on M40 David Presas; 5é general i 1er M30: Dani Ribas; 1er M50: Jordi Font; 1a M30: Laura Bertran, els altres components han finalitzat ens els llocs d’ honor de les respectives categories, és pot dir que estem amb un punt de forma immillorable.  
La travessa és pot qualificar de fàcil, la filosofia de caràcter popular i disputada en plena Festa Major de la Vila. La distància és de 750 mts en una  aigua transparent i neta,  la temperatura era correcta,  única dificultat que pot complicar la seva nedada és la tramuntana que per  les característiques de l’ indret potser dificultós avançar sobretot en el primer tram del recorregut.  Avui per sort bufa una mica de garbí i l’estat del mar és immillorable.  L’itinerari  té forma de L i la meta es troba en una rampa del moll, per cert, mal indicat el gir final i que ha causat problemes als primers participants.    

En Quim i en David organitzan el cotarru i el de darrera molt cuit
A les 9.00 hores ens anàvem trobant a la cua de la carpa de l’ organització per recollir els xips i els “gorrus”, però, fins a les 10.45 no era la sortida, els primers han cercat un campament base per esperar  l’ hora de sortida, petar la xerrada, fer un petit esmorzar ( ja que ens hem llevat molt d’ hora),  agafar les forces necessaris per fer la nedada del dia,  s’ ha de dir que més d’ un s’ ha dopat amb un cigaló. "Nunca negativo siempre positivo". 





Panoramica de la boira en la linea de sortida
 
El port de la Selva estava emboirat patíem per si hauríem d’ utilitzar fars antiboira !!!, evidentment no ens els havien facilitat.

Ràpidament hem entès perquè l’ organització ens havia donat un casquet de color groc llampant, ja el veure per la piscina, espectacular !!!






Cap a les 10.15 hores aixequem el campament, anem cap a la sortida per fer un previ escalfament i escoltar les instruccions de com funciona l’ itinerari de la travessa.
Dalt: Quim, Jordi, David,Ricard, Font
Baix: Marta, Dani, Laura, Ferran i Lluís
Un cop informats ens col·loquem a la línia de sortida, cal dir, aquesta és un xic complicada i a resultat un pèl dura degut a que els participants sortim a primera línea de platja corre’ns i ens llancem a l’ aigua, per tant, podeu imaginar la dificultat, tenint en compte, la poca distància de la travessa tothom sap que és molt important sortir bé.  Al sonar la botzina en Quim, David i Dani surten com bales darrera seu tota la resta de màsters gironins amb un ritme alt en els primers 200-300 mts per deixar endarrere tot el merder de la sortida.  El primer tram aproximadament uns 450 mts direcció sentit Llança fins a la boia groga, la qual has de deixar la dreta amb un canvi de sentit cap al moll en direcció a la grua,  els últims   300 mts són amb una aigua plana i de bon nedar, l’únic problema ha estat la poca senyalització dels últims 100 mts els quals has de girar cap a l’ esquerra per anar a la rampa de meta, degut aquest problema el grup capdavanter encapçalat per en Quim s’han passat de la rampa d’ arribada, advertits pels crits dels espectadors, han aixecat el cap i han improvisant un gir de 180 graus seguit d’ un esprint espectacular per impedir que els que anaven darrera seu aconseguissin la victòria.

En Quim sortin de la rampa per creuar en primer lloc la linia d' arribada
L’ organització a solucionat el problema a partir de l’ entrada dels 40 primers de classificació col·locant uns caiacs que impedien que els nedadors no fessin el gir cap a la rampa.
Arribada dels participants
Un cop finalitzada la travessa ens hem dirigit cap al Club Nàutic per dutxar-nos, canviar-nos i  recuperar forces 
Aigues i sucs esperant la butifarrada
l' organització treballava ràpidament per fer l’ entrega del diploma acreditatiu i  l’ obsequi per tots els participants. 
Marta i Cia amb el diploma


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada